Skip to main content

Τα μυστικά για μια επιτυχημένη ρινοπλαστική

Μυστικό 1:

Τα καλύτερα αποτελέσματα είναι αυτά που περνούν σχεδόν απαρατήρητα

Το κλειδί για μια επιτυχημένη ρινοπλαστική είναι να δημιουργηθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα.  Η «νέα» σας μύτη πρέπει να γίνεται “ένα” με την εικόνα σας, να μην ξεχωρίζει.

Μυστικό 2:

Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα

Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας μια μύτη ακριβώς όπως της Jennifer Aniston – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φαίνεται ίδια και στο δικό σας πρόσωπο, ή ακόμα και ότι θα είναι εφικτό να την αποκτήσετε. Ένας καλός χειρουργός θα μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με την καλύτερη τεχνική για μια μύτη που να σας ταιριάζει και να εκπληρώνει τις επιθυμίες σας.

Μυστικό 3:

Οι καλύτεροι χειρουργοί έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα

Αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα περίεργο, αλλά οι πιο αξιόπιστοι, έμπειροι χειρουργοί είναι αυτοί που έχουν τα πιο ευχάριστα αποτελέσματα. Η ρινοπλαστική είναι μια σύνθετη διαδικασία και χρειάζεται πραγματική ικανότητα για να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα. Πάρτε υπόψη σας τις μαρτυρίες των ασθενών , καθώς και τις πριν και μετά την επέμβαση φωτογραφίες.

Μυστικό 4: 

Ο καλός ιστός παίζει σημαντικό ρόλο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ρινοπλαστική , ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ικανότητα του χειρουργού. Ωστόσο, τα αποτελέσματά σας εξαρτώνται, σε κάποιο βαθμό, από την ποιότητα του ιστού της μύτης και από το πόσο καλά θεραπεύεται. Αυτό είναι κάτι που μπορεί ο έμπειρος χειρουργός να συζητήσει μαζί σας όταν κανονίσετε την αρχική σας συνάντηση.

Μυστικό 5:

Οι πλαστικές επεμβάσεις της μύτης είναι καλύτερες από ποτέ

Χάρη στις προηγμένες τεχνικές και εξειδικευμένες γνώσεις  η ρινοπλαστική είναι τώρα πιο αποτελεσματική από ποτέ.