Η δική μου Ρινοπλαστική  

Μαρτυρίες ασθενών: Οι ασθενείς μου περιγράφουν τις προσωπικές τους εμπειρίες μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπητούς ασθενείς μου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία 🙏❤️ και το χρόνο που αφιέρωσαν για την δημιουργία ενός βίντεο ή ενός κειμένου προκειμένου να βοηθήσουν και όλους όσους αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν μία ρινοπλαστική να καταλάβουν τι μπορούν να περιμένουν από τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Ρινοπλαστική | Μαρτυρίες Ασθενών

Ακολουθούν βίντεο και πραγματικές μαρτυρίες ασθενών μετά τη δική τους πλαστική επέμβαση.

Λειτουργική ρινοπλαστική

“Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη ρινοπλαστική με τον Δρ. Μοιρέα …”

Η Μαρία είχε πρόβλημα με την αναπνοή της και έκανε λειτουργική ρινοπλαστική – ευθειασμό ρινικού διαφράγματος.

👃🏻 3 Months after Rhinoplasty: My Nose Job Experience. Real Stories. Surgery with Dr. Mireas

Αισθητική Ρινοπλαστική

“Έχει κάτι αυτός ο καθρέφτης και σε δείχνει πιο όμορφη;”

Η Μαρία έκανε αρχική ρινοπλαστική καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη με το σχήμα της μύτης της και ήθελε να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση.”Το αποτέλεσμα στη μύτη μου είναι πάρα πολύ αρμονικό με το πρόσωπό μου, καλαίσθητο, κλασσικό… Είναι αυτό που ήθελα πραγματικά”

Rhinoplasty real review😊 Maria's nose job reveal| See this patient's reaction to her new nose👃🏻

Ρινοπλαστική μετά από ατύχημα

“Ζωγραφίσατε γιατρέ!”

Η Ελεάνα μετά από ένα ατύχημα στη μύτη αποφάσισε να κάνει χειρουργείο ρινοπλαστικής :”Αλλος άνθρωπος… Ζωγραφίσατε γιατρέ! Είναι τέλεια… Μπορώ να την πιάσω;… Έπρεπε να το είχα κάνει πολλά χρόνια πριν…”

I'm like a different person!🥇You are not a doctor..You are an artist! Πρώτη αντίδραση Ρινοπλαστικής

Φυσικό αποτέλεσμα

“Όλα είναι 200% …500% απ ‘ ό,τι περίμενα…”

Ο Άγγελος επιθυμούσε όπως και οι περισσότεροι ασθενείς φυσικό αποτέλεσμα. Έκανε ρινοπλαστική με υπερήχους και είναι απολύτως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της επέμβασης.

I want my rhinoplasty to look natural👃🏻Can I get natural-looking nose job results?

Κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Το ζητούμενο της ρινοπλαστικής επέμβασης είναι να υπάρχει αρμονία στο πρόσωπο, με φυσιολογική κίνηση κατά την ομιλία και τους μορφασμούς και η μύτη να συμβαδίζει με το φύλο, την ηλικία και την προσωπικότητα του ατόμου.

Βασικό μέλημα του Δρ. Μοιρέα είναι το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας να μην φαίνεται ψεύτικο. Να είναι απόλυτα φυσικό σε σημείο που να μην γίνεται καν αντιληπτό από κάποιον τρίτο ότι έχετε χειρουργηθεί.

👃🏻 ” Ωραίο….Ωραίο!! Φυσικό!! Έτσι… έτσι η Παυλίνα η ίδια!! Καλησπέρα σας!”

Η Παυλίνα ενθουσιάζεται με το φυσικό αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής της επέμβασης. ❤️

Does a nose always look fake after a nose job? Natural Rhinoplasty Result | Φυσική Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική & Γενειοπλαστική

“OMG είναι ίσια ! Είναι τέλεια! Ποια είναι αυτή;…. OMG…”

Η Χριστίνα έκανε συνδυασμό ρινοπλαστικής με γενειοπλαστική. Χειρουργήθηκε στη μύτη με το πλέον εξελιγμένο σύστημα υπερήχων για ρινοπλαστική Diamond Piezo και έβαλε εμφύτευμα στο σαγόνι. “OMG! Είναι τελείως ίσια και πολύ ωραία!”.

Rhinoplasty & Chin Augmentation | Cast Removal . Ρινοπλαστική - Πωγωνοπλαστική - Πλαστική Πηγουνιού

Εμπειρίες ασθενών

Εμπειρίες ασθενών μετά από τη δική τους πλαστική επέμβαση:

Ρινοπλαστική & Πόνος

Πονάει η ρινοπλαστική επέμβαση; Τι απαντούν οι ασθενείς μας;

Πόνος στη Ρινοπλαστικη. Πονάει η Πλαστική στη Μύτη ; Rhinoplasty Pain: Does Nose Job Hurt?

“Φοβάμαι πολύ τον πόνο”

Κάθε φορά που σκεφτόμουν να κάνω ρινοπλαστική ο φόβος μου για τον πόνο με απέτρεπε και έκανα πίσω. Έψαξα στο ίντερνετ και ανακάλυψα το site του Exelixis Medical.

Διάβασα ότι μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι ασθενείς που πρόκειται να κάνουν ρινοπλαστική είναι αν πονάει και τί γίνεται μετά το χειρουργείο. Ο γιατρός που έγραψε το άρθρο τόνιζε ότι ο πόνος είναι ένας μύθος. Διάβασα κι’ άλλες ερωτήσεις και απαντήσεις και μου φάνηκαν πολύ σοβαρές και εμπεριστατωμένες. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.

Όταν επισκέφτηκα το κέντρο ο γιατρός μου μου αφιέρωσε πολύ χρόνο, μου εξήγησε αναλυτικά το χειρουργείο και με βεβαίωσε πως δεν θα πονέσω καθόλου. Έτσι και έγινε. Τώρα κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει απαντάω με σιγουριά. Όχι, η ρινοπλαστική δεν πονάει καθόλου. Ο πόνος είναι ένας μύθος.

Μαρία Σ., 32 ετών

Προσδοκίες ασθενών

“Ήθελα να κάνω ρινοπλαστική για να αποκτήσω τη μύτη του Μπραντ Πιτ”

Η μύτη μου στην πραγματικότητα δεν είχε μεγάλο πρόβλημα. Απλώς ήθελα να κάνω ρινοπλαστική για να αποκτήσω τη μύτη του Μπραντ Πιτ. Όσο και να γελάτε ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή η μύτη θα με βοηθούσε να γίνω πιο γοητευτικός και να κερδίσω περισσότερες γυναίκες.

Ένας φίλος που είχε κάνει ρινοπλαστική στο Exelixis MI μου είπε ότι εκεί μπορώ, μέσω ενός μηχανήματος, να βάλω στο πρόσωπό μου τη μύτη του Μπραντ Πιτ και ενθουσιάστηκα. Μάλιστα πήγα και στον γιατρό φωτογραφίες για να του δείξω τι ακριβώς εννοώ.

Ο γιατρός μου ευτυχώς δεν με κορόιδεψε. Μου εξήγησε ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο κάοιος να θέλει τη μύτη ενός διάσημου προσώπου. Μου έδειξε στην οθόνη πως θα ήμουν με αυτή τη μύτη και μου εξήγησε γιατί δεν πάνε όλες οι μύτες σε όλους τους ανθρώπους. Μετά από πολύωρες συζητήσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μπορώ να διορθώσω τη μύτη μου και να φαίνομαι ακόμη καλύτερος απ’ ότι φανταζόμουν.

Έκανα τη ρινοπλαστική και πραγματικά αισθάνομαι τέλειος, κι ας μην έχω τελικά την μύτη του Μπραντ Πιτ.

Κων/νος 25 ετών

Η ρινοπλαστική στην εφηβεία

“Από μικρή όλοι με κορόιδευαν για τη μύτη μου”

“Γεράκι,” “στραβομύτω” και άλλοι πολύ χειρότεροι χαρακτηρισμοί δεν με άφηναν να κοιμηθώ το βράδυ. Στα 15 μου αποφάσισα να κάνω πλαστική στη μύτη μου, ώστε να σταματήσουν πια να με κοροιδεύουν. Διάβασα και άλλες παρόμοιες εμπειρίες ασθενών σχετικά με τη ρινοπλαστική και το πήρα απόφαση.

Η μητέρα μου με συνόδευσε στο Exelixis MI. Οι γιατροί με συμβούλεψαν να περιμένω ένα χρόνο περίπου, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή μου και να μπορέσω να κάνω ρινοπλαστική με ασφάλεια.

Είδα το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής μου στο μηχάνημα τρισδιάστατης προσωμοίωσης και μετρούσα μία μία τις ημέρες μέχρι την ρινοπλαστική μου.

Σήμερα η μύτη μου είναι απλά τέλεια και δεν μπορεί κανείς να με κοροιδέψει. Χίλια ευχαριστώ σε όλους!!

Εύα 17 ετών

3D Rhinoplasty Simulation: Vectra 3D Imaging System, Canfield Scientific USA. Δρ.Μοιρέας Προσομοίωση

Η Κατάλληλη Ηλικία

Ήθελα πολύ καιρό να κάνω ρινοπλαστική αλλά έψαχνα την κατάλληλη στιγμή… τον κατάλληλο γιατρό…”

Η Κατερίνα 3 μήνες μετά την επέμβαση μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από το χειρουργείο.

👃🏻 Rhinoplasty: My Experience with Dr.Mireas. Case WP-01343.

Το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

Η Παρασκευή έκανε 💎 Diamond ρινοπλαστική με υπερήχους. 👃🏽 Η νέα τεχνική μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε γλυπτική στα οστά και να αποφεύγουμε τις οστεοτομίες, δηλαδή τα σπασίματα των οστών επιτυγχάνοντας το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

martyries asthenwn empeiries asthenwn meta ti rinoplasatiki

φωτογραφία πριν και 6 ημέρες μετά την επέμβαση σε γαμψή μύτη

“Η νέα μου μύτη  μου ταιριάζει”

Αφού είδα τα εκπληκτικά αποτελέσματα στη μύτη μιας φίλης, που αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, πήρα την μεγάλη απόφαση να φτιάξω τη μύτη μου. Είχα μύτη γαμψή και κάπως μεγάλη. Μέχρι τότε με φόβιζε το ενδεχόμενο να κάνω πλαστική στη μύτη.

Όταν έκλεισα το ραντεβού μου με τον κύριο Μοιρέα, πείστηκα να προχωρήσω στην επέμβαση το γρηγορότερο. Ενθουσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό μου τρισδιάστατο στην οθόνη και κατάλαβα το πως θα είμαι μετά την επέμβαση. Ευχαριστώ το γιατρό για το ολοκαίνουργιο πρόσωπό μου!  Η νέα μου μύτη  μου ταιριάζει και με κολακεύει.

Μαργαρίτα Τ., 27 ετών

Πλαστική στη μύτη μετά από ατύχημα

“Ολική παραμόρφωση μύτης”

Είχα ένα ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου. Ολική παραμόρφωση μύτης. Μετά από αυτό δεν αναγνώριζα ούτε τη μύτη μου και γενικά το πρόσωπό μου.

Στο  Exelixis Medical Institute μου έδειξαν την συμπαράσταση που χρειαζόμουν, με υποστήριξαν ψυχολογικά από την πρώτη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους για το άψογο αποτέλεσμα των επεμβάσεων στο σαγόνι και τη μύτη μου!

Χρήστος Κ., 36 ετών

rinoplastiki meta apo atyxhma

ρινοπλαστική μετά από ατύχημα: Φωτογραφία ασθενούς πριν και 6 ημέρες μετά την επέμβαση

Λειτουργικότητα & Ομορφιά

“Δεν κατάλαβα τίποτα… η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη και το αποτέλεσμα τέλειο”

Η Μαργαρίτα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Το δεξί της ρουθούνι έκλεινε τελείως όταν προσπαθούσε να πάρει αναπνοή. Μετά τη ρινοπλαστική με τον Δρ. Μοιρέα MD-PhD μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει σωστά.

Για τη διάνειξη της στενής ρινικής βαλβίδας κατά την έντονη εισπνοή και την ισχυροποίηση των ρουθουνιών κ του ακρορρινιου. Συμπληρωματικά επέλεξε να διορθώσει ελαφρώς την εξωτερική εμφάνιση της μύτης της ισιώνοντάς την, προκειμένου να επιτύχει το απόλυτα φυσικό και αρμονικό με το πρόσωπό της αποτέλεσμα.

😮‍💨Watch how Rhinoplasty helped me breathe| I had narrow nasal valve. Ρινοπλαστική & καλή αναπνοή

“Είμαι καπνιστής και νόμιζα ότι για όλα φταίει το τσιγάρο”

Τα τελευταία χρόνια είχα πάρει αρκετά κιλά,  δυσκολευόμουν στην αναπνοή και αισθανόμουν έντονη κόπωση. Η γυναίκα μου διαμαρτυρόταν ότι ροχάλιζα δυνατά και μερικές φορές τρόμαζε γιατί νόμιζε ότι σταματούσε η η αναπνοή μου στον ύπνο.

Είμαι καπνιστής και νόμιζα ότι για όλα φταίει το τσιγάρο. Φυσικά καπνίζοντας επιβάρυνα τον οργανισμό μου, αλλά αφότου επισκέφθηκα το Exelixis Medical Institute και με εξέτασε ο χειρουργός, διαπίστωσε ότι είχα πρόβλημα με το διάφραγμα στη μύτη μου. Με ενημέρωσε αναλυτικότατα για την επέμβαση που έπρεπε να κάνω, καθώς και για το τι θα γίνει μετά.

Την επόμενη κιόλας του χειρουργείου ανέπνεα πολύ καλύτερα και σε συνδυασμό με δίαιτα που με βοήθησε να χάσω κιλά σταμάτησα να νοιώθω συνέχεια κουρασμένος. Πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή μου από το χειρουργό μου πριν αλλά και μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση.

Δημήτρης Χ., 46 ετών

Διόρθωση αποτυχημένης ρινοπλαστικής

“Ήταν τέλεια, δεν κατάλαβα τίποτα πραγματικά. Η πρώτη ρινοπλαστική είχε οστά να εξέχουν… καρουμπαλάκια…”

Η ασθενής μας μιλάει για την εμπειρία της μετά την επανορθωτική ρινοπλαστική της. Έχει προηγηθεί προ 2ετίας αποτυχημένη επέμβαση αλλαχού. Βρισκόμαστε μόλις 6 μέρες μετά την επανορθωτική επέμβαση η οποία έγινε από τον Δρ.Μοιρέα με το πλέον εξελιγμένο σύστημα υπερήχων για ρινοπλαστική Diamond Piezo.

https://youtu.be/zm2kfCwtJhg

 

👃🏻 Rhinoplasty: 🥇 Reaction after Splint Removal 6th day 💎 Piezo Surgery - Dr.Mireas. CaseWR-01373-KH

“Η πρώτη ρινοπλαστική μου απέτυχε και η μύτη μου ήταν χειρότερη από πριν”

Έμαθα για το Exelixis Medical Institute ψάχνοντας κάποιον εξειδικευμένο χειρουργό που να κάνει επανεπεμβάσεις ρινοπλαστικής. Η πρώτη ρινοπλαστική μου απέτυχε και η μύτη μου ήταν χειρότερη από πριν.

Αποφάσισα να κάνω νέα ρινοπλαστική αλλά ήθελα οπωσδήποτε να είμαι σίγουρος από πριν για το αποτέλεσμα. Όταν έμαθα ότι το Exelixis MI είχε το VECTRA 3D Imaging, με τεχνολογία που θα μου επέτρεπε να δω τρισδιάστατα τη μύτη που θα ήθελα, και να κάνω τις διορθώσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον χειρουργό μου αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.

Η εμπειρία ήταν εντυπωσιακή, και το αποτέλεσμα μετά την επανεπέμβαση ρινοπλαστικής παραπάνω από ικανοποιητικό. Ο γιατρός ήταν πολύ αναλυτικός, μου έλυσε όλες τις απορίες πριν την επέμβαση και με προετοίμασε κατάλληλα και για  το τι  θα ακολουθούσε.

Παναγιώτης Δ., 33 ετών

Θέλω να  κάνω ρινοπλαστική

“Η ρινοπλαστική ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου”

Η Κατερίνα και η Στέλλα είχαν μεγάλη επιθυμία να κάνουν ρινοπλαστική. Ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν στο να πάρουν την απόφασή τους ήταν η προσομοίωση της ρινοπλαστικής επέμβασής τους με το Vectra 3d Rhinoplasty Simulator.  

empeiriew asthenwn meta ti rinoplastiki epemvasi

εμπειρίες ασθενών μετά τη ρινοπλαστική: πριν και μετά το χειρουργείο ρινοπλαστικής

 

Συμφώνησαν να καταγράψουν την εμπειρία τους με τα δικά τους λόγια και να μας βοηθήσουν να εξηγήσουμε το πόσο απλή είναι η διαδικασία με φωτογραφίες και βίντεο. Διαβάστε το κείμενό τους : Η τρισδιάστατη προσομοίωση της ρινοπλαστικής μου

«Υπέροχη! Είναι πολύ φυσική, Είναι πολύ ωραία. Είναι ο,τι ζήτησα. Γιατρέ είσαι υπέροχος. Ευχαριστώ!»

Η Ελένη έκανε αρχική ρινοπλαστική με τον Εξειδικευμένο Ρινοπλαστικό ΩΡΛ. Δρ. Μοιρέα MD-PhD. 6 ημέρες αργότερα γίνεται η αφαίρεση του νάρθηκα από τον χειρουργό. 🥇 Παρακολουθήστε την αυθόρμητη αντίδρασή της 😊τη στιγμή που βλέπει το φυσικό αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής της και τη νέα της μύτη για πρώτη φορά.

First spontaneous reaction to natural rhinoplasty result 👩 6 days after nose job surgery
  • Παρακολουθείστε στο κανάλι μας Vip-Rhinoplasty στο YouTube περισσότερες ιστορίες, πραγματικές μαρτυρίες ασθενών και αυθόρμητες απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματά σας πριν και  μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση. 

Βαθμολογήστε την σελίδα

Click to rate this post!
[Total: 116 Average: 4.7]

 

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας