Η δική μου Ρινοπλαστική :

Οι ασθενείς μας γράφουν τις εμπειρίες τους μετά από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση:

Ρινοπλαστική μαρτυρίες- πλαστική στη μύτη : Εμπειρίες - Μαρτυρίες ασθενών μετά τη ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική & Πόνος

Φοβάμαι πολύ τον πόνο. Κάθε φορά που σκεφτόμουν να κάνω ρινοπλαστική ο φόβος μου για τον πόνο με απέτρεπε και έκανα πίσω. Έψαξα στο ίντερνετ και ανακάλυψα το site του Exelixis Medical.

Διάβασα ότι μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι ασθενείς που πρόκειται να κάνουν ρινοπλαστική είναι αν πονάει και τί γίνεται μετά το χειρουργείο. Ο γιατρός που έγραψε το άρθρο τόνιζε ότι ο πόνος είναι ένας μύθος. Διάβασα κι’ άλλες ερωτήσεις και απαντήσεις και μου φάνηκαν πολύ σοβαρές και εμπεριστατωμένες. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.

Όταν επισκέφτηκα το κέντρο ο γιατρός μου μου αφιέρωσε πολύ χρόνο, μου εξήγησε αναλυτικά το χειρουργείο και με βεβαίωσε πως δεν θα πονέσω καθόλου. Έτσι και έγινε. Τώρα κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει απαντάω με σιγουριά. Όχι, η ρινοπλαστική δεν πονάει καθόλου. Ο πόνος είναι ένας μύθος.

Μαρία Σ., 32 ετών 

Προσδοκίες ασθενών

Η μύτη μου στην πραγματικότητα δεν είχε μεγάλο πρόβλημα. Απλώς ήθελα να κάνω ρινοπλαστική για να αποκτήσω τη μύτη του Μπραντ Πιτ. Όσο και να γελάτε ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή η μύτη θα με βοηθούσε να γίνω πιο γοητευτικός και να κερδίσω περισσότερες γυναίκες.

Ένας φίλος που είχε κάνει ρινοπλαστική στο Exelixis MI μου είπε ότι εκεί μπορώ, μέσω ενός μηχανήματος, να βάλω στο πρόσωπό μου τη μύτη του Μπραντ Πιτ και ενθουσιάστηκα. Μάλιστα πήγα και στον γιατρό φωτογραφίες για να του δείξω τι ακριβώς εννοώ.

Ο γιατρός μου ευτυχώς δεν με κορόιδεψε. Μου εξήγησε ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο κάοιος να θέλει τη μύτη ενός διάσημου προσώπου. Μου έδειξε στην οθόνη πως θα ήμουν με αυτή τη μύτη και μου εξήγησε γιατί δεν πάνε όλες οι μύτες σε όλους τους ανθρώπους. Μετά από πολύωρες συζητήσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μπορώ να διορθώσω τη μύτη μου και να φαίνομαι ακόμη καλύτερος απ’ ότι φανταζόμουν.

Έκανα τη ρινοπλαστική και πραγματικά αισθάνομαι τέλειος, κι ας μην έχω τελικά την μύτη του Μπραντ Πιτ.

Κων/νος 25 ετών

Η ρινοπλαστική στην εφηβεία

Από μικρή όλοι με κορόιδευαν. “Γεράκι,” “στραβομύτω” και άλλοι πολύ χειρότεροι χαρακτηρισμοί δεν με άφηναν να κοιμηθώ το βράδυ. Στα 15 μου αποφάσισα να κάνω πλαστική στη μύτη μου, ώστε να σταματήσουν πια να με κοροιδεύουν. Διάβασα και άλλες παρόμοιες εμπειρίες ασθενών σχετικά με τη ρινοπλαστική και το πήρα απόφαση.

Η μητέρα μου με συνόδευσε στο Exelixis MI. Οι γιατροί με συμβούλεψαν να περιμένω ένα χρόνο περίπου, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή μου και να μπορέσω να κάνω ρινοπλαστική με ασφάλεια.

Είδα το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής μου στο μηχάνημα τρισδιάστατης προσωμοίωσης και μετρούσα μία μία τις ημέρες μέχρι την ρινοπλαστική μου. Σήμερα η μύτη μου είναι απλά τέλεια και δεν μπορεί κανείς να με κοροιδέψει. Χίλια ευχαριστώ σε όλους!!

Εύα 17 ετών

Το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

Αφού είδα τα εκπληκτικά αποτελέσματα στη μύτη μιας φίλης, που αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, πήρα την μεγάλη απόφαση να φτιάξω τη μύτη μου. Είχα μύτη γαμψή και κάπως μεγάλη. Μέχρι τότε με φόβιζε το ενδεχόμενο να κάνω πλαστική στη μύτη.

Όταν έκλεισα το ραντεβού μου με τον κύριο Μοιρέα, πείστηκα να προχωρήσω στην επέμβαση το γρηγορότερο. Ενθουσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό μου τρισδιάστατο στην οθόνη και κατάλαβα το πως θα είμαι μετά την επέμαση. Ευχαριστώ το γιατρό για το ολοκαίνουργιο πρόσωπό μου!  Η νέα μου μύτη  μου ταιριάζει και με κολακεύει.

Μαργαρίτα Τ., 27 ετών

Πλαστική στη μύτη μετά από ατύχημα

Είχα ένα ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου. Ολική παραμόρφωση μύτης. Μετά από αυτό δεν αναγνώριζα ούτε τη μύτη μου και γενικά το πρόσωπό μου.

Στο  Exelixis Medical Institute μου έδειξαν την συμπαράσταση που χρειαζόμουν, με υποστήριξαν ψυχολογικά από την πρώτη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους για το άψογο αποτέλεσμα των επεμβάσεων στο σαγόνι και τη μύτη μου!

Χρήστος Κ., 36 ετών

Λειτουργικότητα & Ομορφιά

Τα τελευταία χρόνια είχα πάρει αρκετά κιλά,  δυσκολευόμουν στην αναπνοή και αισθανόμουν έντονη κόπωση. Η γυναίκα μου διαμαρτυρόταν ότι ροχάλιζα δυνατά και μερικές φορές τρόμαζε γιατί νόμιζε ότι σταματούσε η η αναπνοή μου στον ύπνο.

Είμαι καπνιστής και νόμιζα ότι για όλα φταίει το τσιγάρο. Φυσικά καπνίζοντας επιβάρυνα τον οργανισμό μου, αλλά αφότου επισκέφθηκα το Exelixis Medical Institute και με εξέτασε ο χειρουργός, διαπίστωσε ότι είχα πρόβλημα με το διάφραγμα στη μύτη μου. Με ενημέρωσε αναλυτικότατα για την επέμβαση που έπρεπε να κάνω, καθώς και για το τι θα γίνει μετά.

Την επόμενη κιόλας του χειρουργείου ανέπνεα πολύ καλύτερα και σε συνδυασμό με δίαιτα που με βοήθησε να χάσω κιλά σταμάτησα νανοιώθω συνέχεια κουρασμένος. Πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή μου από το χειρουργό μου πριν αλλά και μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση.

Δημήτρης Χ., 46 ετών

Διόρθωση αποτυχημένης ρινοπλαστικής

Έμαθα για το Exelixis Medical Institute ψάχνοντας κάποιον εξειδικευμένο χειρουργό που να κάνει επανεπεμβάσεις ρινοπλαστικής. Η πρώτη ρινοπλαστική μου απέτυχε και η μύτη μου ήταν χειρότερη από πριν.

Αποφάσισα να κάνω νέα ρινοπλαστική αλλά ήθελα οπωσδήποτε να είμαι σίγουρος από πριν για το αποτέλεσμα. Όταν έμαθα ότι το Exelixis MI είχε το VECTRA 3D Imaging, με τεχνολογία που θα μου επέτρεπε να δω τρισδιάστατα τη μύτη που θα ήθελα, και να κάνω τις διορθώσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον χειρουργό μου αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.

Η εμπειρία ήταν εντυπωσιακή, και το αποτέλεσμα μετά την επανεπέμβαση ρινοπλαστικής παραπάνω από ικανοποιητικό. Ο γιατρός ήταν πολύ αναλυτικός, μου έλυσε όλες τις απορίες πριν την επέμβαση και με προετοίμασε κατάλληλα και για  το τι  θα ακολουθούσε.

Παναγιώτης Δ., 33 ετών 


Βαθμολογήστε την σελίδα

[Total: 11    Average: 3.9/5]

 

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας