Φωτογραφίες ρινοπλαστικής | Πριν & μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση

Στις παρακάτω φωτογραφίες ρινοπλαστικής μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα πριν και μετά τη ρινογλυπτική με υπερήχους piezo σε γυναίκες και άνδρες από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.

Πολλοί ασθενείς ρωτούν : ❓Σε πόσο καιρό θα είναι αντιληπτό το αισθητικό αποτέλεσμα της  ρινοπλαστικής μου

 • Μόλις 4-6 ημέρες μετά τη ρινοπλαστική γίνεται αφαίρεση του νάρθηκα και βλέπετε αμέσως τη διαφορά στο σχήμα της μύτης. Σαφώς η μύτη είναι ακόμη πρησμένη από την επόμβαση.
 • Για περίπου 7 ημέρες ακόμη ακολουθεί πολύ γρήγορα η μείωση του οιδήματος και σε 3 μήνες έχουμε περίπου το 80% του αποτελέσματος. 
 • Μετά από 1 έτος η μύτη πλέον είναι ισχυρή, ανθεκτική και το τελικό αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Φωτογραφίες ρινοπλαστικής & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά. Φωτογραφίες ρινοπλαστικής & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.

Φωτογραφίες ρινοπλαστικής Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας ΑθήναΡινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.

 

 Ρινοπλαστική πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα

Ρινοπλαστική στις γυναίκες 

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo σε γυναίκες από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ρινοπλαστικής και βίντεο με αντιδράσεις ασθενών στο κανάλι του Δρ. Μοιρέα στο YouTube Vip-Rhinoplasty 

 Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας ΑθήναΦωτογραφίες ρινοπλαστικής& βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας ΑθήναΦωτογραφίες ρινοπλαστικής & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα Ρινοπλαστική πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη σε γυναίκες Δρ. Μοιρέας Αθήνα

Ρινοπλαστική στους άνδρες | Φωτογραφίες ρινοπλαστικής πριν & μετά

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo σε άνδρες από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.

Ρινοπλαστική & φυσικό αποτέλεσμα

Οι περισσότεροι άνδρες που υποβάλλονται σε ρινοπλαστική επιθυμούν φυσικά αποτελέσματα.

Η νέα τους μύτη να ταιριάζει και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους. Να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή η επέμβαση αυτή καθαυτή.

Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρες

Οι νέες τεχνικές ρινοπλαστικής, όπως η ρινοπλαστική με υπερήχους (Diamond Rhinoplasty) εκτελούνται από εξειδικευμένο και έμπειρο Ρινοπλαστικό.

 • Επιτρέπουν τη μείωση του μεγέθους της μύτης ή του ύβου, τον ευθειασμό της μέσης γραμμής της μύτης, την αποκατάσταση των τυχόν τραυματισμών της. Έτσι ώστε η μύτη να φαίνεται ισορροπημένη, φυσική και αρρενωπή.

Φωτογραφίες ρινοπλαστικής σε άντρες

Η ρινοπλαστική στους άντρες μπορεί να βελτιώσει την εικόνα, τη δομή και τη λειτουργία της μύτης και να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση η μύτη δεν τραβάει πια την προσοχή, αλλά φαίνεται ισορροπημένη, ελκυστική και φυσική.

Έτσι αναδεικνύονται όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση που μεταφέρεται σε κάθε πτυχή της ζωής.

Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρεςΡινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρες Ρινοπλαστική πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρες

Ρινοπλαστική Φωτογραφίες & βίντεο ασθενών πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  ρινοπλαστική φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρεςΡινοπλαστική πριν και μετά τη ρινοπλαστική με υπερήχους piezo με τον Δρ Μοιρέα από 6 ημέρες έως και χρόνια μετά.  πριν και μετά την πλαστική στη μύτη Δρ. Μοιρέας Αθήνα ρινοπλαστική στους άνδρες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ρινοπλαστικής και βίντεο με αντιδράσεις ασθενών στο κανάλι του Δρ. Μοιρέα στο YouTube Vip-Rhinoplasty