Ρινοπλαστική στην Αθήνα & Ιατρικός Τουρισμός

Κάθε χρόνο πλήθος ασθενών από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού επισκέπτονται το VIP-Rhinoplasty Center το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Exelixis Medical Institute, προκειμένου να εξεταστούν, να δοκιμάσουν το σύστημα προσωμοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D και να προχωρήσουν σε ρινοπλαστική επέμβαση στην Αθήνα, κατόπιν συνεννόησης με τους χειρουργούς μας.

Ασθενείς εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδος

Ρινοπλαστική Αθήνα : πλαστική στη μύτη σε ασθενείς εκτός Αθήνας και ασθενείς από το εξωτερικό

Διευκολύνουμε τους ασθενείς μας

Προκειμένου να διευκολύνουμε τους ασθενείς μας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία φόρμουλα επικοινωνίας και συνεννόησης, ώστε να μην ταλαιπωρούμε τον κάθε ασθενή με ανούσιες επισκέψεις, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.

Προχωρώντας με μία συγκεκριμένη διαδικασία μπορούμε να συνδυάσουμε την επίσκεψη με άμεσο χειρουργείο ακολουθώντας μόλις μερικά βήματα.

Ρινοπλαστική στην Αθήνα & Ιατρικός Τουρισμός

Υπάρχουν επίσης ασθενείς που αποφασίζουν να συνδυάσουν την επέμβασή τους με κάποιες μέρες αναψυχής είτε στην Αθήνα, είτε με ορμητήριο την πόλη μας οργανώνουν ταξίδια σε μακρινότερους προορισμούς. Επιλέγουν δηλαδή τον λεγόμενο Ιατρικό Τουρισμό προκειμένου να συνδυάσουν την επιθυμητή επέμβαση με αναψυχή.

Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ συχνός, καθώς η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που παίρνει μόνο μία ημέρα και μετά την επέμβαση ο ασθενής δεν πονάει, γεγονός που του επιτρέπει να συνεχίσει το ταξίδι του ανενόχλητος και ανανεωμένος.

On line προετοιμασία χειρουργείου ρινοπλαστικής

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας, τηλεφωνικά, με φαξ, με email ή με επιστολή.
  2. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα ερωτηματολόγια και μας αποστέλλετε τις απαντήσεις με email, φαξ ή ταχυδρομείο.
  3. Μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας με email ή με ταχυδρομείο. Μπορείτε επίσης να τις κάνετε upload, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα που βρίσκεται στο site μας.
  4. Εμείς με τη σειρά μας σας αποστέλλουμε την αρχική εκτίμηση της χειρουργικής μας ομάδας. Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη ρινοπλαστική σας επέμβαση. Μπορεί να σας ζητήσουμε κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούμε για την σωστή και πλήρη αρχική αξιολόγηση.
  5. Σας στέλνουμε ενημερωτικά έντυπα σχετικά με τη ρινοπλαστική σας (πληροφορίες για το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο) και σας ζητούμε να υπογράψετε όπου χρειάζεται η συγκατάθεσή σας. Στη συνέχεια αποστέλλετε τα υπογεγραμμένα έντυπα στο Ινστιτούτο μας.
  6. Κλείνουμε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα χειρουργείου. Η γραμματεία μας σε συνεννόηση με τον χειρουργό σας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η ρινοπλαστική σας.

Ρινοπλαστική Αθήνα : Η μετάβαση στην πόλη της Αθήνας:

  • Μία τουλάχιστον ημέρα πριν από την επέμβαση θα πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει η τελική προεγχειρητική εκτίμηση από τον χειρουργό σας, ώστε να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασης και να λυθούν οι οποιεσδήποτε τελευταίες απορίες που μπορεί να έχετε.
  • Μαζί με την ημερομηνία της επέμβασης θα σας πληροφορήσουμε και για την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού που θα προηγηθεί με τον χειρουργό σας.

Που μπορείτε να μείνετε;

  •  Την προηγουμένη του χειρουργείου πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα, όπου και υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαμονής.
  • Για λόγους ευκολίας, παραθέτουμε παρακάτω μερικές αξιόλογες επιλογές από ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές της πόλης, με χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας.

Την ημέρα της επέμβασης συνιστούμε στους ασθενείς να διανυκτερεύσουν στην κλινική.

Την επομένη του χειρουργείου και μετά από την συνάντηση με τον χειρουργό σας μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη σας.

Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις που υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο γιατρός σας θα σας ζητήσει να παραμείνετε στην Αθήνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οπότε το πρόγραμμά σας θα πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως.


Βαθμολογήστε την σελίδα

Click to rate this post!
[Total: 18 Average: 4.3]

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας