Τιμή ρινοπλαστικής: Τελικό Κόστος της Επέμβασης της Πλαστικής μύτης

Πως διαμορφώνεται το κόστος μιας ρινοπλαστικής ; Ποιά θα είναι  η τελική τιμή της ρινοπλαστικής σας επέμβασης; Πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στο κέντρο μας;

Ρινοπλαστική: Ρυθμίζουμε το τελικό κόστος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Αναφορικά με το κόστος της ρινοπλαστικής σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των εξαιρετικών συνεργασιών με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του καταλληλότερου οικονομικού πακέτου για την δική σας εξειδικευμένη περίπτωση.

Τιμή ρινοπλαστικής & ποιοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν τη τελική τιμή του χειρουργείου

Κόστος ρινοπλαστικής επέμβασης- Τιμή πλαστικής μύτης

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κόστος μιας ρινοπλαστικής ή επανορθωτικής ρινοπλαστικής μετά από αποτυχημένη επέμβαση  σχετίζεται με αρκετές παραμέτρους αλλά και με ορισμένες δικές σας επιλογές τις οποίες μπορείτε αναλόγως να τροποποιήσετε. (π.χ. με την αλλαγή της θέσης νοσηλείας την οποία εσείς επιλέγετε)

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να υπολογιστούν τα εξής:

  • Το ίδιο το χειρουργείο (απλή αισθητική ρινοπλαστική, συνδυασμός με διάφραγμα μύτης , επανεπέμβαση μετά από αποτυχημένη προηγούμενη ή προηγούμενες επεμβάσεις)
  • Το κόστος των υλικών τα οποία μπορεί να απαιτηθούν
  • Το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας (τοπική ή γενική)
  • Πιθανή συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλειας
  • Η θέση νοσηλείας που επιλέχθηκε
  • Συνδυασμός με πωγωνοπλαστική ή άλλη επέμβαση

 Τελική τιμή Ρινοπλαστικής :  Επίσκεψη στο ιατρείο – 3D Προσομοίωση – Χειρουργείο

Κόστος ρινοπλαστικής : πόσο κοστίζει η ρινοπλαστική;

Η επίσκεψη στο ιατρείο και το Consultation διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει:

Η 3D προσομοίωση του αποτελέσματος της πλαστικής σας, σας προσφέρεται δωρεάν

Το τελικό κόστος της επίσκεψής σας είναι αυτό μιας συμβατικής επίσκεψης – δηλαδή δεν χρεώνεστε την τρισδιάστατη προσομοίωση την οποία σας παρέχουμε ως προσφορά- και τιμάται στα 70 ευρώ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κόστος μόνο της τρισδιάστατης προσομοίωσης σε χώρες του εξωτερικού ανέρχεται περίπου τα 250 ευρώ ενώ ασφαλώς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εντός Ελλάδας, διότι το τρισδιάστατο σύστημα προσομοίωσης μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο εξειδικευμένο κέντρο μας

Συνολικό κόστος του χειρουργείου της ρινοπλαστικής

Η τελική τιμή μίας ρινοπλαστικής επέμβασης είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δοθεί προτού πρώτα να έχει αποσαφηνιστεί το ίδιο το χειρουργείο το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί (επίπεδο ρινοπλαστικής, αναγκαιότητα να ληφθούν μοσχεύματα, πιθανός συνδυασμός με ευθειασμό διαφράγματος, τοποθέτηση ενθεμάτων πηγουνιού κ.α), όπως επίσης και άλλες παράμετροι όπως η πιθανή ιδιωτική ή δημόσια ασφάλεια την οποία διαθέτετε, την θέση νοσηλείας που θα επιλέξετε, τον τρόπο αποπληρωμής και άλλα.

Η κλασσική επέμβαση ρινοπλαστικής η οποία ταυτόχρονα βελτιώνει ή/και μονιμοποιεί την σωστή ρινική αναπνοή έχει κόστος το οποίο μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάει από 2.800 ευρώ.

Η ρινοπλαστική με το Piezo – Diamond System την οποία χρησιμοποιούμε από το 2017 έχει κανονικά αυξημένο κόστος λόγω της χρήσης του ιδίου του συστήματος και των αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται. Το κέντρο μας και ειδικά ο Δρ. Μοιρέας έχει αποφασίσει για το παρόν χρονικό διάστημα να μην υπάρχει η φυσιολογική αύξηση του κόστους και η τελική τιμή να παραμένει αυτή μιας κλασσικής επέμβασης με τα συμβατικά χειρουργικά εργαλεία (οστεοτόμους, ράσπες κλπ)

Σε κάποιες εξειδικευμένες περιπτώσεις ακολουθούμε μικρής παρεμβατικότητας τεχνικές ρινοπλαστικής με τις οποίες το κόστος ελαττώνεται σημαντικά (έως και στα 1200 ευρώ).

Ευελιξία & δυνατότητα επιλογών

Στο κέντρο μας και προκειμένου να εξυπηρετηθείτε κατά το δυνατόν καλύτερα φροντίσαμε να έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές για την τακτοποίηση του κόστους της ρινοπλαστικής σας:

  1. Πληρωμή με μετρητά
  2. Πληρωμή με διατραπεζική μεταφορά (ΙΒΑΝ – Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς & Eurobank)
  3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτας Visa – Mastercard
  4. Πληρωμή με χρήση του ιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας (εάν σε αυτό προβλέπεται κάλυψη της διενεργούμενης επέμβασης)

Ρινοπλαστική επέμβαση. Value for Money: Τελικό κόστος & σχέση τιμής – ποιότητας υπηρεσιών

rinoplastiki-kostos-timh-epembasis

Στο πλέον εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής μπορούμε να εγγυηθούμε το άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μετά από κάθε ρινοπλαστική.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών μας όπως των εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών, των πλέον προηγμένων χειρουργικών και διαγνωστικών συστημάτων και προπαντός των πλέον εξειδικευμένων χειρουργών, αναισθησιολόγων καθώς και όλου του προσωπικού του κέντρου μας

Η σελίδα του κόστους ανανεώνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπετε τιμές – κόστη περιόδου 2023.


Βαθμολογήστε την σελίδα

Click to rate this post!
[Total: 80 Average: 4.4]

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας