Πριν τη Ρινοπλαστική: Μπορώ να πω πώς φαντάζομαι τη μύτη μου;

Μπορώ να πω πώς φαντάζομαι τη μύτη μου; Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ραντεβού πριν το χειρουργείο της ρινοπλαστικής; Τι πρέπει να συζητήσω με τον γιατρό;

 

boro na po pos fandazomai ti muti mou

Η φιλοσοφία μας στο Exelixis Medical Institute Athens αποκρυσταλλώνεται στο ότι:

Η ρινοπλαστική είναι η πιο απαιτητική και ταυτόχρονα η πιο ελκυστική από όλες τις αισθητικές επεμβάσεις“

Ο ασθενής θα συζητήσει διεξοδικά με τον γιατρό τις προσδοκίες του και με τη σειρά του ο γιατρός θα εξηγήσει τι είναι χειρουργικά εφικτό να γίνει στην περίπτωσή του.

Η εξελιγμένη τεχνολογία του Exelixis Medical Institute συνοψίζεται στο καινοτόμο σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D.

Το σύστημα απεικόνισης ρινοπλαστικής Vectra 3D βρίσκεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο Exelixis Medical Institute Athens

Χάρις στο Vectra 3D, ο ασθενής μπορεί να δει σε τρισδιάστατη εικόνα το αποτέλεσμα που μπορεί να περιμένει μετά τη δική του ρινοπλαστική και να συζητήσει με λεπτομέρειες τη δική του περίπτωση.

Η μύτη και το πρόσωπο κάθε ασθενούς είναι ιδιαίτερα και μοναδικά.

Οι προσωπικότητες και οι προσδοκίες λοιπόν των ασθενών κάνουν την κάθε περίπτωση απαιτητική αλλά ταυτόχρονα πολύ ελκυστική.

Στόχος της ρινοπλαστικής επέμβασης είναι πάντοτε μια όμορφη, λειτουργική μύτη η οποία δένει αρμονικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του κάθε ασθενή.

Στο Exelixis Medical Institute Athens η Τεχνολογία και η Χειρουργική Ικανότητα θα μας οδηγήσουν στο Τέλειο Αισθητικό και Λειτουργικό Αποτέλεσμα της Ρινοπλαστικής σας Επέμβασης.

Η μοναδικότητα του Exelixis Medical Institute

 

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

Ο Δρ. Γεώργιος Μοιρέας MD-PhD, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική & Πλαστική Χειρουργική προσώπου, αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις ρινοπλαστικής.

Είναι ο πρώτος που έφερε το εξειδικευμένο σύστημα υπερήχων για ρινοπλαστική Piezo στην Ελλάδα και το χρησιμοποιεί σε όλες τις επεμβάσεις του από το 2017.

Από τους πρωτοπόρους του Piezo διεθνώς έμαθε τα μυστικά του συστήματος στο Παρίσι και το Αμβούργο και καθιερώθηκε ως ο Έλληνας Expert της τεχνικής των υπερήχων.

Πριν το χειρουργείο ρινοπλαστικής

• Πραγματοποιείται σωστή και πλήρης εξέταση για το απαιτητικό χειρουργείο της πλαστικής στη μύτη σας.
• Μόνο στο Exelixis MI μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας σε 3d απεικόνιση με το ειδικό σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης πλαστικής στη μύτη.
• Στο Exelixis MI με την On-line προετοιμασία χειρουργείου και τον σχεδιασμό Medical tourism εξυπηρετούμε ασθενείς όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

• Η νέα τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους Diamond Rhinoplasty, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εξειδικευμένο Ωρλ. Ρινοπλαστικό Δρ. Μοιρέα και δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών.

Μετά το χειρουργείο

• Μετά από το χειρουργείο ρινοπλαστικής δεν υπάρχει καθόλου πόνος.

Διαβάστε ακόμη αναλυτικά

Ανάρρωση στη ρινοπλαστική με Υπερήχους : Οι πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Ο Δρ.Μοιρέας δίνει αναλυτικές οδηγίες και απαντά στις συχνότερες ερωτήσεις των ασθενών του σε 3 λεπτομερείς σελίδες:

Μετά τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την περίοδο μετά την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Πριν τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Ο Δρ. Μοιρέας απαντά σε Video τις συχνότερες ερωτήσεις για την Ρινοπλαστική