Μετά τη ρινοπλαστική θα έχω κάποιο πρήξιμο στην πρόσωπο;

 

Θα έχω πρήξιμο μετά τη ρινοπλαστική;

  • Μετά το χειρουργείο της ρινοπλαστικής υπάρχει συνήθως ένα μικρό πρήξιμο και ερυθρότητα τα οποία περιορίζονται όμως μόνο στην περιοχή της μύτης.
meta ti rinoplastiki ua exv kapoio priximo sto prosopo

Φωτογραφία ασθενούς πριν & 6 ημέρες μετά τη Ρινοπλαστική

Περίπου δέκα ημέρες μετά την επέμβαση, το όποιο οίδημα έχει υποχωρήσει σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.

Τα ανωτέρω ισχύουν για όλα τα είδη ρινοπλαστικών, αισθητικών, λειτουργικών, με ή χωρίς ευθειασμό διαφράγματος και οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Υπογραμμίζεται ότι αυτό ισχύει και για όλες τις επανεπεμβάσεις που διενεργούμε για διόρθωση από αποτυχημένα χειρουργεία.

Να σημειωθεί επίσης ότι σε περιπτώσεις στις οποίες έχει γίνει λήψη μοσχευμάτων από το αυτί – όπως σε κάποιες επανεπεμβάσεις – δεν υπάρχει κανένα οίδημα στην περιοχή του αυτιού .


Η μοναδικότητα του Exelixis Medical Institute

 

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

 

 

Ο Δρ. Γεώργιος Μοιρέας MD-PhD, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική & Πλαστική Χειρουργική προσώπου, αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις ρινοπλαστικής.

Είναι ο πρώτος που έφερε το εξειδικευμένο σύστημα υπερήχων για ρινοπλαστική Piezo στην Ελλάδα και το χρησιμοποιεί σε όλες τις επεμβάσεις του από το 2017.

Από τους πρωτοπόρους του Piezo διεθνώς έμαθε τα μυστικά του συστήματος στο Παρίσι και το Αμβούργο και καθιερώθηκε ως ο Έλληνας Expert της τεχνικής των υπερήχων.

Πριν το χειρουργείο ρινοπλαστικής

• Πραγματοποιείται σωστή και πλήρης εξέταση για το απαιτητικό χειρουργείο της πλαστικής στη μύτη σας.
• Μόνο στο Exelixis MI μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας σε 3d απεικόνιση με το ειδικό σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης πλαστικής στη μύτη.
• Στο Exelixis MI με την On-line προετοιμασία χειρουργείου και τον σχεδιασμό Medical tourism εξυπηρετούμε ασθενείς όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

• Η νέα τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους Diamond Rhinoplasty, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εξειδικευμένο Ωρλ. Ρινοπλαστικό Δρ. Μοιρέα και δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών.

Μετά το χειρουργείο

• Μετά από το χειρουργείο ρινοπλαστικής δεν υπάρχει καθόλου πόνος.

Διαβάστε ακόμη αναλυτικά

Ανάρρωση στη ρινοπλαστική με Υπερήχους : Οι πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Ο Δρ.Μοιρέας δίνει αναλυτικές οδηγίες και απαντά στις συχνότερες ερωτήσεις των ασθενών του σε 3 λεπτομερείς σελίδες:

Μετά τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την περίοδο μετά την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Πριν τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Ο Δρ. Μοιρέας απαντά σε Video τις συχνότερες ερωτήσεις για την Ρινοπλαστική