Ρινοπλαστική Κόστος & Τελική τιμή επέμβασης

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν τις τιμές ρινοπλαστικής ; Ποιο είναι το τελικό κόστος ρινοπλαστικής επέμβασης; Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει η πληρωμή στο κέντρο μας;

Πλαστική μύτης : Ρυθμίζουμε την τιμή ανάλογα με τις ανάγκες σας

Όσον αφορά την τιμή της ρινοπλαστικής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέντρο μας λόγω συνεργασιών με διάφορες ιδιωτικές κλινικές θα σας βοηθήσει στην επιλογή -κατά περίπτωση- του καταλληλότερου οικονομικού πακέτου για εσάς.

Ρινοπλαστική κόστος & παράγοντες που καθορίζουν τη συνολική τιμή μιας επέμβασης πλαστικής μύτης

ρινοπλαστική κόστος & τελική τιμή της πλαστικής στη μύτη

Πρέπει να ξέρετε πως η τιμή μιας ρινοπλαστικής αρχικής ή ρινοπλαστικής επανεπέμβασης εξαρτάται από μία σειρά παραμέτρων και μερικώς με τις επιλογές σας μπορείτε να το διαφοροποιήσετε (π.χ. με την επιλογή της θέσης που θα έχει η κλίνη σας κατά την νοσηλεία σας)

Γενικά πρέπει να ληφθούν υπόψιν τα εξής:

 • Το είδος της επέμβασης (πλαστική μύτης, ρινοπλαστική επανεπέμβαση, συνδυασμός με διάφραγμα μύτης)
 • Το κόστος των υλικών που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν
 • Το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας (τοπική ή γενική)
 • Το κόστος του χειρουργείου
 • Η επιλογή της θέσης νοσηλείας
 • Η διάρκεια της νοσηλείας

 Συνολική τιμή Ρινοπλαστικής :  Επίσκεψη – Προσομοίωση – Επέμβαση

Κόστος ρινοπλαστικής : πόσο κοστίζει η ρινοπλαστική;

Η Αρχική επίσκεψη και το Consultation είναι διάρκειας 1 ώρας και περιλαμβάνει:

Η προσομοίωση της ρινοπλαστικής επέμβασης προσφέρεται δωρεάν

Το συνολικό κόστος είναι αυτό μιας συμβατικής επίσκεψης – δεν χρεώνεστε την προσομοίωση η οποία σας παρέχεται ως προσφορά- και ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Υπολογίστε ότι η τιμή μόνο της προσομοίωσης σε χώρες του εξωτερικού φτάνει περίπου τα 250 ευρώ (δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εντός Ελλάδας, διότι το σύστημα το διαθέτουμε μόνο στο Exelixis MI)

Τελική τιμή ρινοπλαστικής επέμβασης

Η ακριβής τιμή μίας ρινοπλαστικής επέμβασης είναι πολύ δύσκολο να δοθεί χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα (είδος ρινοπλαστικής, απαίτηση λήψεως μοσχευμάτων, συνδυασμός με διάφραγμα κ.α), καθώς και άλλες παράμετροι όπως το ασφαλιστικό ταμείο σας, πιθανή ιδιωτική ασφάλεια που έχετε, θέση νοσηλείας που επιθυμείτε, πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας και άλλα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ακολουθούμε μικρής παρεμβατικότητας τεχνικές και το κόστος ελαττώνεται σημαντικά (έως και στα 1500-1800 ευρώ)

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η τιμή μιας κλασσικής επέμβασης ρινοπλαστικής σε συνδυασμό με διάφραγμα ξεκινάει από 2.200 – 2.500 ευρώ, με κάθε επιφύλαξη, λόγω όλων των ανωτέρω παραμέτρων.

Ευελιξία και επιλογές

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, φροντίσαμε να έχετε πολλές επιλογές για την τακτοποίηση του κόστους της επέμβασης:

 1. Με μετρητά
 2. Με χρήση πιστωτικής κάρτας
 3. Με χρήση του ιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας εάν αυτό καλύπτει την ρινοπλαστική επέμβαση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε
 4. Με έκδοση καταναλωτικού δανείου

Ρινοπλαστική κόστος & σχέση τιμής – ποιότητας υπηρεσιών

Κόστος ρινοπλαστικής : Σχέση τιμής - ποιότητας ρινοπλαστικής

Η ομάδα μας εγγυάται το άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μετά από κάθε επέμβαση. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών μας, γεγονός που μαρτυρούν με βεβαιότητα όλοι οι ασθενείς που επισκέφτηκαν το κέντρο μας.

 


Βαθμολογήστε την σελίδα

[Total: 115    Average: 3.5/5]

 

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας