Ρινοπλαστική Κόστος & Τελική τιμή επέμβασης

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν τις τιμές ρινοπλαστικής ; Ποιο είναι το τελικό κόστος ρινοπλαστικής επέμβασης; Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει η πληρωμή στο κέντρο μας;

timi rinoplastikis kostos plastikis sti myti

Ρινοπλαστική Κόστος Πλαστικής μύτης : Ρυθμίζουμε την τιμή ανάλογα με τις ανάγκες σας

Όσον αφορά την τιμή της ρινοπλαστικής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέντρο μας λόγω συνεργασιών με διάφορες ιδιωτικές κλινικές θα σας βοηθήσει στην επιλογή -κατά περίπτωση- του καταλληλότερου οικονομικού πακέτου για εσάς.

Ρινοπλαστική κόστος & παράγοντες που καθορίζουν τη συνολική τιμή μιας επέμβασης πλαστικής μύτης

Πρέπει να ξέρετε πως η τιμή μιας ρινοπλαστικής αρχικής ή ρινοπλαστικής επανεπέμβασης εξαρτάται από μία σειρά παραμέτρων και μερικώς με τις επιλογές σας μπορείτε να το διαφοροποιήσετε (π.χ. με την επιλογή της θέσης που θα έχει η κλίνη σας κατά την νοσηλεία σας).

kostos rinoplastikis. poso kostizei h plastiki sti miti? Timi 2022

Γενικά πρέπει να ληφθούν υπόψιν τα εξής:

 • Το είδος της επέμβασης (αρχική ρινοπλαστική, ρινοπλαστική επανεπέμβαση, πλαστική μύτης – συνδυασμός με διάφραγμα μύτης)
 • Το κόστος των υλικών που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν
 • Το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας (τοπική ή γενική αναισθησία)
 • Το κόστος του χειρουργείου
 • Η επιλογή της θέσης νοσηλείας
 • Η διάρκεια της νοσηλείας

Συνολική τιμή Ρινοπλαστικής :  Επίσκεψη | Προσομοίωση | Επέμβαση

Η επίσκεψη και το Consultation είναι διάρκειας 1 ώρας και περιλαμβάνει:

3D Rhinoplasty Simulation: Vectra 3D Imaging System, Canfield Scientific USA. Δρ.Μοιρέας Προσομοίωση

Το συνολικό κόστος της επίσκεψής σας με την 3D προσομοίωση είναι αυτό μιας συμβατικής επίσκεψης και ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Δεν χρεώνεστε την προσομοίωση, η οποία σας παρέχεται ως προσφορά στα πλαίσια της επίσκεψης.

Υπολογίστε ότι η τιμή μόνο της προσομοίωσης σε χώρες του εξωτερικού φτάνει περίπου τα 250 ευρώ (δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εντός Ελλάδας, διότι το σύστημα το διαθέτουμε μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center του Exelixis MI).

Τελική τιμή ρινοπλαστικής επέμβασης

Η ακριβής τιμή μίας ρινοπλαστικής επέμβασης είναι πολύ δύσκολο να δοθεί χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα (είδος ρινοπλαστικής, απαίτηση λήψεως μοσχευμάτων, συνδυασμός με διάφραγμα κ.α), καθώς και άλλες παράμετροι όπως το ασφαλιστικό ταμείο σας, πιθανή ιδιωτική ασφάλεια που έχετε, θέση νοσηλείας που επιθυμείτε, πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας και άλλα.

Ρινοπλαστική 👃🏻: Rhinoplasty Cost Κόστος της επέμβασης της Πλαστικής στη μύτη

Η Diamond ρινοπλαστική λόγω της χρήσης του συστήματος και των αναλωσίμων που απαιτούνται έχει κανονικά αυξημένη τιμή σε σχέση με την κλασσική επέμβαση με τα συμβατικά μέσα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ακολουθούμε μικρής παρεμβατικότητας τεχνικές και το κόστος ελαττώνεται σημαντικά (έως και στα 1200 ευρώ)

 • Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η τιμή μιας κλασσικής επέμβασης ρινοπλαστικής σε συνδυασμό με διάφραγμα  ξεκινάει από 2.800 ευρώ, με κάθε επιφύλαξη, λόγω όλων των ανωτέρω παραμέτρων.

Παρόλα αυτά ο Δρ. Μοιρέας έχει αποφασίσει πρός το παρόν να μην υπάρξει αύξηση του τελικού κόστους της επέμβασης, προκειμένου να μην υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ παλαιάς και νέας τεχνολογίας, ούτως ώστε να είναι δυνατή η χρήση του νέου συστήματος σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς.

Ευελιξία & επιλογές αποπληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, φροντίσαμε να έχετε πολλές επιλογές για την τακτοποίηση του κόστους της επέμβασης:

 1. Με μετρητά
 2. Με χρήση πιστωτικής κάρτας
 3. Με χρήση του ιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας -εάν αυτό καλύπτει την ρινοπλαστική επέμβαση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε-
 4. Με έκδοση καταναλωτικού δανείου

Diamond Ρινοπλαστική Κόστος & σχέση τιμής – ποιότητας υπηρεσιών

Ο ιδρυτής του Κέντρου Δρ. Γεώργιος Μοιρέας MD-PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική και βασική ειδικότητα την Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία και Χειρουργική Κεφαλής – Τραχήλου.

✔️Είναι ο πρώτος που έφερε το εξειδικευμένο σύστημα υπερήχων για Diamond ρινοπλαστική Piezo στην Ελλάδα και το χρησιμοποιεί σε όλες τις επεμβάσεις του από το 2017.

💎 Από τους πρωτοπόρους του Piezo διεθνώς έμαθε τα μυστικά του συστήματος στο Παρίσι και το Αμβούργο και καθιερώθηκε ως ο Έλληνας Expert της τεχνικής των υπερήχων.

✔️Πραγματοποιεί με επιτυχία πλήθος Αισθητικών και Επανορθωτικών Πλαστικών Επεμβάσεων το χρόνο, με το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών να είναι επεμβάσεις Αισθητικής και Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Η ομάδα μας εγγυάται το άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μετά από κάθε επέμβαση. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών μας, γεγονός που μαρτυρούν με βεβαιότητα όλοι οι ασθενείς που επισκέφτηκαν το κέντρο μας.

Παρακολουθείστε βίντεο και πραγματικές μαρτυρίες ασθενών μετά τη δική τους πλαστική επέμβαση με τον Δρ. Μοιρέα MD-PhD

“Ζωγραφίσατε γιατρέ!…”

I'm like a different person!🥇You are not a doctor..You are an artist! Πρώτη αντίδραση Ρινοπλαστικής

Ο βασικός στόχος είναι πάντοτε να επιτύχουμε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες χειρουργικές τεχνικές και τον πιό προηγμένο χειρουργικό εξοπλισμό παγκοσμίως

Για’αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Δρ. Μοιρέας χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Diamond Piezo Rhinoplasty System από το 2017 σε όλες τις ρινοπλαστικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, ενώ το κόστος όπως αναφέρουμε και παραπάνω, για ορισμένο χρονικό διάστημα αποφασίστηκε να παραμείνει στα επίπεδα μιας κλασσικής συμβατικής ρινοπλαστικής παρά την χρήση του συστήματος και των αναλωσίμων του.

“Όλα είναι 200% …500% απ ‘ ό,τι περίμενα…”

I want my rhinoplasty to look natural👃🏻Can I get natural-looking nose job results?

Η παρούσα σελίδα ενημερώνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα οπότε βλέπετε τιμές και κόστη του 2023.

Η μοναδικότητα του Exelixis Medical Institute

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

Ο Δρ. Γεώργιος Μοιρέας, MD-PhD είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική & Πλαστική Χειρουργική προσώπου, αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις & επανεπεμβάσεις ρινοπλαστικής.

Πριν το χειρουργείο ρινοπλαστικής

 • Πραγματοποιείται σωστή και πλήρης εξέταση για το απαιτητικό χειρουργείο της πλαστικής στη μύτη σας.
 • Μόνο στο Exelixis MI μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας σε 3d απεικόνιση με το ειδικό σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης πλαστικής στη μύτη.
 • Στο Exelixis MI με την On-line προετοιμασία χειρουργείου και τον σχεδιασμό Medical tourism εξυπηρετούμε ασθενείς όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

 • Η νέα τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους Diamond Rhinoplasty, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εξειδικευμένο Ωρλ. Ρινοπλαστικό  Δρ. Μοιρέα και δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών.

Μετά το χειρουργείο

 • Μετά από το χειρουργείο ρινοπλαστικής δεν υπάρχει καθόλου πόνος.

Βαθμολογήστε την σελίδα

Click to rate this post!
[Total: 752 Average: 4.6]

Μοιραστείτε την σελίδα με φίλους σας